Oio Vivo iskustvo degustacije

Oio Vivo - degustacija

Neprocjenjivo iskustvo pružit će vam degustacija Oio Vivo ekstra djevičanskog maslinovog ulja koje je za svoju kvalitetu na mnogobrojnim natjecanjima širom svijeta osvojilo zlatne medalje i priznanja.

Naša priča o maslinovom ulju započela je prije više od 15 godina na mjestu požarom opustošene borove šume, nedaleko od mora. Danas s ponosom brinemo o preko 15000 stabala proizvodeći 4 monosortna ekstra djevičanska maslinova ulja i dvije mješavine. Najveći smo maslinik južnog dijela Istre, a naša ulja jedna su od najnagrađivanijih ne samo u Hrvatskoj nego i u cijelom svijetu, pa ih s pravom nazivamo tekućim zlatom.

Sve ovo smatramo da je je jedna lijepa pozivnica  kojom vas pozivamo da dođete i posjetite naš Oio Vivo maslinik, prošetate našim zelenim prostranstvom maslina ili se provozate njime Oio Vivo Land Roverom i uživate u kušanju vrhunskog maslinovog ulja.

Boravak u Istri ostavlja neizbrisivi trag u sjećanju svakoga tko ju je posjetio bilo kroz njeno zeleno prostranstvo ili morsko plavetnilo. Mi smo za vas pripremili tri zanimljiva degustacijska programa kroz koja ćemo vas provesti istarskim zelenim prostranstvom, našim maslinikom, i pobrinuti se da vam posjet ostane dugo u sjećanju. Kroz degustacijske programe doživjet ćete Istru kroz njenu povijest, sadašnjost i gastronomiju, te saznati o našoj ljubavi i strasti prema proizvodnji jednog od najboljih maslinovih ulja u svijetu.

Pozivamo vas da zajedno s nama uronite u jedinstveni doživljaj degustacije vrhunskog istarskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja Oio Vivo.

Rezervacije su obvezne za vođene posjete, stoga nas kontaktirajte putem e-maila kako biste zatražili svoj termin i više informacija.

E-mail: info@oio-vivo.com