Oio Vivo prodavaonica

Prodavaonica zlatom nagrađenih ekstra djevičanskih maslinovih ulja, Oio vivo, na cesti od Pule prema Vodnjanu posjetiteljima širom otvara svoja vrata usred najvećeg maslinika juga Istre. Dizajn prodavaonice, modernih ravnih linija u kombinaciji s toplim bojama zemlje i pijeska potpisuje  nagrađivani svjetski arhitekt, Bruno Juričić.

Tamni zidovi i konture prostora ističu snagu i izdržljivost između kojih se otvara prekrasna velika staklena stijena s pogledom na obalu, more i stabla maslina lokalnih vodnjanski sorti zasađenih 2009.  Definitivno najupečatljiviji trenutak ambijenta je ovaj koji nudi pogledu da kroz blago zatamnjenu staklenu stijenu posegne za najljepšim dijelovima priobalja juga Istre, sve do Pule i otoka Brijuna.

Na policama se nalaze svjetskim zlatnim medaljama za kvalitetu, okrunjene istarske sorte maslina među kojima je Vodnjanska buža, Rozinjola i Istarska bjelica.

Žižolera, sorta masline revitalizirana je u masliniku prije nekoliko godina gdje se od tada gaji i vodi briga za 700 stabala ove rijetke vrste vodnjanske masline, uvrštena je među top 20 ekstra djevičanskih maslinovih  ulja na svijetu.

Ekstra djevičanska maslinova ulja koja Vam nudimo, rezultat su višegodišnjeg truda i rada. Dosegnut je cilj postizanja i održavanja najviše razine kvalitete naših ulja, što su prepoznali i najveći stručnjaci na sajmovima od New Yorka do Tokija.  Na policama trgovine naći ćete 4 etikete monosortnog ekstra djevičanskog maslinovog ulja lokalnih sorti Vodnjanske Buže, Žižolere, Rozinjole i Istarske bjelice te dva blenda, od kojih je jedan blaži i delikatniji a drugi intenzivniji i moćniji.

Oio Vivo
Oio Vivo prodavaonica

Osim ulja nudimo i proizvode na bazi tartufa, marmelade od smokava, najbolje istarske rakije proizvođača Aura i Krulčić, aromatični aceto balsamico kao i ocat od trešanja, istarska vina Medea, Fakin, Cossetto, San Martino Bertoša. U ponudi imamo i sjajna vina iz ostalih dijelova Hrvatske, a kod nas možete pronaći i vrhunski hrvatski gin Old pilots i još mnogo toga za vaše posebne trenutke.

Ponuda prodavaonice, privukla je mnoge goste koji su ovog ljeta svratili do nas, posebice one koji još nisu imali prilike upoznati naše proizvode. Radoznalost je bila motiv njihova dolaska a nakon kušanja naših ulja njihovo iskreno priznanje i zadovoljstvo na njihovim licima bila nam je nagrada i potvrda da smo na dobrom putu.

Drago nam je da smo našu strast i kvalitetu naših ekstra djevičanskih maslinovih ulja mogli podijeliti s mnogima te i Vas pozivamo da nas posjetite i kušate naša ulja. Zaokupit će vas arome zelene jabuke, divlje rukole ili artičoka, lagana gorčina i pikantnost koja se postepeno rađa i ispunjava Vaše misli najboljim jelima s kojima biste ih spajali.

Želimo Vam dobar tek uz naša ekstra djevičanska maslinova ulja Oio Vivo!