Kvaliteta360

Oio Vivo - Kvaliteta360

Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju “Kvaliteta360” održana je 17.06.2021. u zagrebačkom hotelu Sheraton u organizaciji poduzeća BARREK Group.

U skladu s trenutnim ograničenjima na konferenciji se okupilo 100 uzvanika koji su u formalnim i neformalnim dijelovima konferencije imali priliku za upoznavanjem i izmjenom iskustava te komentiranjem predavanja naših cijenjenih govornika. Govornici i njihove prezentacije se mogu pronaći na poveznici: https://kvaliteta360.eu/program/

Jedno od predavanja održao je član Uprave poduzeća Oleum Maris d.o.o. Velimir Jurić na temu „Ustrajnošću i radom od nule do kvalitete na svjetskoj razini“.

Uz samo predavanje gospodin Jurić sudjelovao je i na panel raspravi na kojoj su uz njega bili prisutni Matija Žulj iz tvrtke AGRIVI i Ana Fresl direktorica tvrtke Projekt Jednako Razvoj. Po završetku konferencije podružili smo se na koktel partyju u baru hotela gdje su najsretniji gosti konferencije imali priliku dobiti vrijedne nagrade sponzora i organizatora.