OIO VIVO DEGUSTACIJA MASLINOVOG ULJA

Oio Vivo - degustacija

Najbolji način da doživite Istru je kušati ju.

Istarsko ekstra djevičansko maslinovo ulje govori tisuću riječi; prepoznato kao važan izvor hrane, trgovine i načina života još od Rimskog Carstva, danas je priznato i kao simbol zdravlja, ljepote i dobrostanja.

Naša priča o maslinovom ulju započela je prije više od 15 godina na mjestu požarom opustošene borove šume, nedaleko od mora.

Danas s ponosom brinemo o preko 15000 stabala, proizvodeći 4 monosortna ekstra djevičanska maslinova ulja i dvije mješavine.

Najbolji način da saznate sve o našem putu kao proizvođača maslinovog ulja i svemu što smo naučili od naše zemlje, drveća, voća i procesa proizvodnje je da odvojite vrijeme za vođenu degustaciju maslinovog ulja Oio Vivo.

 Oio Vivo vođena tura uključuje:

  • Vođena šetnja kroz maslinik gdje možete saznati više o stablima, sortama i maslinama
  • Vođena degustacija maslinovog ulja gdje možete naučiti koja svojstva tražiti u visokokvalitetnom ekstra djevičanskom maslinovom ulju i na koji način ga treba kušati
  • Grickalice s maslinovim uljem
  • Mogućnost kušanja svih ekstra djevičanskih maslinovih ulja Oio Vivo kako biste pronašli ono koje vam najbolje odgovara

S našeg imanja pruža se nevjerojatan pogled na Brijunsko otočje, obrise grada Pule i najviše crkveno zvono gradića Vodnjana, poznatog po dugoj tradiciji proizvodnje maslinovog ulja.

Rezervacije su obvezne za vođene posjete, stoga nas svakako kontaktirajte putem e-maila kako biste zatražili svoj termin i više informacija.

E-mail: info@oio-vivo.com