Senzacionalan uspjeh u New Yorku – Četiri zlatne medalje za četiri sortna Oio Vivo ekstra djevičanska maslinova ulja na prestižnom svjetskom takmičenju

Oio Vivo NYWorld

Posljednjih nekoliko dana za nas su dani ponosa jer smo postigli još jedan senzacionalan uspjeh.

Naime, na najvećem i najprestižnijem svjetskom natjecanju u kvaliteti ekstra djevičanskog maslinovog ulja New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) sva naša četiri monosortna ekstra djevičanska maslinova ulja koja imamo u ponudi ovjenčana su zlatnom medaljom za kvalitetu.Zlatne medalje za kvalitetu osvojili su naši Oio Vivo brendovi: Vodnjanska Buža, Žižolera, Istarska Bjelica i Rozinjola.

Oio Vivo NYWorld

Sudački panel ovog prestižnog natjecanja čini tim vodećih svjetskih stručnjaka koji slijede rigorozan tehnički protokol za analizu svakog ulja, a dobitnici nagrada predstavljaju se u službenom vodiču za najbolja svjetska maslinova ulja – The Best Olive Oil Index. Njegov godišnji popis dobitnika nagrada smatra se autoritativnim vodičem za najbolja ekstra djevičanska maslinova ulja. Biti predstavljen u takvom vodiču za svakog maslinara je iznimna čast, pa tako i nama.

Oio Vivo NYWorld

Dobiti četiri zlatne medalje na ovako cijenjenom svjetskom natjecanju je uspjeh kojim se rijetki u Hrvatskoj, pa i u svijetu, mogu pohvaliti, posebno ako se uzme u obzir impozantna brojka uzoraka maslinovih ulja koji su poslani na prosudbu i broj zemalja koje su sudjelovale, te činjenica da petu godinu zaredom osvajamo zlatne medalje na ovom prestižnom natjecanju.

Oio Vivo NYWorld

Zbog svega navedenog s pravom možemo reći da smo još jednom dokazali i opravdali kvalitetu svojih ulja i učvrstili položaj među najvećim i najboljim svjetskim proizvođačima ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Oio Vivo NYWorld